Bruvedlikehold FV 715 - Strumholbrua og Store Holmsund bru

Det vil i perioden fra og med 26.05. og frem til 07.06. IKKE pågå arbeid som medfører nattestenging ved disse broene.

Arbeidet starter opp igjen fra og med 8. juni og vil da pågå frem til og med 19. juni.

Koronavirus: retningslinjer for ansatte i PLO

Klikk for stort bilde Retningslinjer for ansatte i hjemmesykepleien.

• Følg retningslinjene for alle ansatte i PLO og alle andre ansatte i kommunen.
  • Oppfordre alle brukere av hjemmesykepleien til å begrense besøk og oppsøke plasser med mye folk
  • Oppfordre brukere til god håndhygiene.
  • Vær behjelpelig med informasjon hvis bruker har spørsmål vedrørende retningslinjene Koronaviruset.
  • Viktig med god håndhygiene for ansatte, tørk av overflatene i bilene og arbeidstelefonene etter hver vakt.